tiistai 4. marraskuuta 2008

Kanafarmin parempi pyttipannu

Farmarilla oli kaapissaan mitäpäs muuta kuin broilerin filesuikaleita, muutama mehevä pekoniviipale, uuden sadon sipulia, puutarhurilta saamaansa kasvissekoitusta sekä Pariisista saakka lentäneet perunat! Nappasipa kanalasta muutaman munankin mukaansa. Näin se pyttis sitten syntyi...



1pkt pekonia
450g broilerin filesuikaleita (maustamaton)
1 keskikokoinen sipuli
hieman chilirouhetta
ripaus tai pari (savu)paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
(1dl ruokakermaa)
1pss puutarhurin sekoitusta
1pss pariisinperunoita keitettynä
suolaa

pari kananmunaa

Leikkaa pekoni palasiksi ja kuullota pannulla. Lisää broilerin suikaleet ja pilkottu sipuli. Mausta ja lisää halutessasi ruokakerma. Anna broilerin kypsentyä hetki.

Sekoita joukkoon kasvikset ja anna hautua kannen alla noin viisi minuuttia. Kääntele sitten sekaan keitetyt perunat ja lisää suola.

Halutessasi voit rikkoa vielä parin kananmunan rakenteen ja valuttaa pyttiksen päälle kypsymään.

Ei kommentteja: