maanantai 8. joulukuuta 2008

Sitruunainen broileri-pinaattipasta

Yksinkertaisesti hyvää! Mitäpä tästä muuta osaa alkaa runoilemaan..


250g pastaa (esim. Abez Mezzanelli)
vettä
suolaa

***

450g broilerin filesuikaleita tai 4kpl filepihvejä (naturel)
1-2 valkosipulinkynttä
1rkl suolatonta voita tai öljyä
1pss tuoretta pinaattia (esim. Pirkka)
1-2rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
suolaa (mielellään gourmet-suolaa)


Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä. (Keitin n. 10 minuuttia) Valuta.

Paahta broileria hetki kattilassa tai pannulla. Hienonna sekaan valkosipuli. Lisää voinokare ja pinaatti. Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Ei kommentteja: