maanantai 9. helmikuuta 2009

Kotona tehtyä pestoa ja mozzarellaleivät

Iiks, äkkiä piti saada kahvipöytään tarjottavaa, kun lorvailun takia ei syntynytkään suunniteltua suolaista hyvää. Mietintäropeli pyörimään ja kurkkaus jääkaappiin. Siitähän se ajatus sitten lähti eli pestoa Helin tapaan. Kyytipojaksi paahdettua maalaisleipää ja mozzarellaa, ihanaa!


5-6 aurinkokuivattua tomaattia ja öljyä hieman siinä samalla
muutama musta oliivi
~ ½dl pinjansiemeniä
½tl valkosipulimurskaa
½ ruukkua rucolaa
mustapippuria myllystä
sormisuolaa

Kaikki ainekset luetellussa järjestyksessä korkeaa astiaan ja sauvasekoittimella hienoksi. Aimo sipaisu leivälle ja vielä pikkuisen mozzarellankin kylkeen. Sì, buono!

Ei kommentteja: