maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kylmäsavuporopiirakka (vähälaktoosinen)


Herkullinen suolainen tarjottava helposti!

Pohja on sama kuin tässä
kasvisversiossa. Täysin laktoosittoman saat jättämällä leipäjuuston pois.


täyte:

noin 5cm purjoa
2rkl ruohosipulia
1pkt kylmäsavuporo-rouhetta
1prk (2dl) ruokakermaa (laktoositon)
2 kananmunaa
mustapippuria myllystä
noin 1dl juustoraastetta (laktoositon)
¼ leipäjuustoa

Silppua purjo puolirenkaiksi ja ruohosipuli pieneksi. Levitä purjo- ja ruohosipulisilppu piirakkapohjalle. Lisää pohjalle pororouhe. Sekoita ruokakerma, kananmunat ja pippuri ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja viimeiseksi leipäjuustopalat.

Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia 200 asteessa.

Ei kommentteja: