tiistai 21. huhtikuuta 2009

Mozzarellalla kuorrutettua pestopossua


Tämä ruoka valmistui melkein itsekseen uunissa ja hyvää tuli, vaikka laitoin kyllä mozzarellan liian aikaisin peston päälle.


1 possun pihvifile
1 annos
pestoa
1pss esim. mozzarellahelmiä
1pss pakastevihanneksia (Green grocer's/Italian style/Lidl)
1prk ranskankermaa
suolaa
mustapippuria

Kaada vihannessekoitus uunivuokaan ja mausta mustapippurilla sekä suolalla. Levitä päälle ranskankerma.

Leikkaan ristiviillot possun fileeseen ja aseta vihannesten päälle. Laita uuniin 175 asteeseen 45 minuutiksi.

Tee tässä välissä pesto tai käytä kaupan valmista punaista pestoa. Ota vuoka uunista ja levitä pesto fileen päälle. Laita uuniin noin 30 minuutiksi. Sen jälkeen nosta lämpö 200 asteeseen ja levitä peston päälle vielä mozzarella.

Voit halutessasi tarjota lisäksi pastaa tai riisiä.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Tämä kyllä maistui, näin hyvää possua en ole syönyt vähään aikaan.

heli kirjoitti...

Hyvä hyvä ;D Tosi kiva, kun tosissaan tykkäsit :)