keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kylmäsavupororulla


Tämä on varsinkin isäni herkkua, oi kyllä se maistuukin hyvälle :) Isä toi tullessaan Kylmäsen 400g kylmäsavuporosiivu-paketin ja toivoi, että tekisin rullaa, kun jouluksi tekemäni oli juuri syöty loppuun. ;D


n. 300g kylmäsavuporosiivuja
1rs (200g) maustamatonta tuorejuustoa
½ tuubia piparjuuritahnaa

Asettele porosiivut hieman lomittain kelmun päälle levyksi. Sekoita tuorejuusto ja piparjuuritahna. Levitä tahna siivuje päälle ja rullaa tiiviiksi rullaksi. Suojaa kelmulla ja kääri vielä folioon. Laita pakkaseen kovettumaan muutamaksi tunniksi ja leikkaa siivuja joko cocktailpaloiksi leivälle, salaattipedille alkupalaksi tai buffet-pöytään lautaselle.

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Mulla on testauksen alla hapankorppurullat jonne tulee väliin kalaa tai mitä sitten haluaakaan..jos sitten siirin synttäreille siaisn niitä testattua?:)
Ihania varmaan nuo sinunkin rullaset.

heli kirjoitti...

Hei Kati, mukava, kun kävit piipahtamassa puumerkin! :)

Hapankorppurullia on itselläkin ollut joskus mielessä kokeilla, mutta eipä ole vielä tullut testattua. Seuraan silmä kovana tilannetta, milloin sinulle ilmestyy :)

Tuulis kirjoitti...

Nämä vaikuttavat tosi herkuilta. Taidan kokeilla! Kivat sivut sinulla. Mukavaa kevättä!

heli kirjoitti...

Hei Tuulis! :D

Tosi kiva, kun kävit vierailulla! Tuota rullaa kannattaa tehdä, se on herkullista.

Kiva, kun tykkäsit blogistani! :) Oikein aurinkoista ja iloista kesän odotusta sinullekin!