tiistai 18. elokuuta 2009

Smoky hot chicks-leivät


Taisi olla taannoin Yhteishyvä-lehdessä, kun esiteltiin tuoteuutuuksia. Rainbow:n
Smoky salsa innoitti ideoimaan näiden kuumien kanaleipien reseptin.

Mun pitäisi vaan hankkia uusi "munakello", kun olivat nyt aavistuksen liian kauan uunissa. Idea kyllä toimii, hitsin hyvää... Ja ei vaadi mitään mutkikkaita valmisteluja, sopii siis näin arki-iltaankin :) Ei kun kokeilemaan vaan!



1rs (450g) broilerin filesuikaleita (maustamaton)
hieman öljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 keltaista paprikaa
1tl chilirouhetta
1 kasvisliemikuutio
½prk smoky salsaa

ciabatta-leipä (paistamaton)
150g mietoa cheddaria raastettuna


Laita broilerin suikaleet öljyssä kypsymään sillä aikaa, kun pilkot sipulit sekä paprikan. Kypsennä täyte ja mausta.

Halkaise ciabatta-leipä ja levitä täyte puolikkaille. Ripottele päälle cheddar-raaste ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.


6 kommenttia:

Satunnainen vierailija kirjoitti...

Tätäpä pitää kokeilla. Pe illalla töiden jälkeen pitäisi saada äkkiä jotain erilaista hyvää ja nopeasti, joten kokeiluun menee, kiitos!

heli kirjoitti...

Hei satunnainen vierailija :D

Varmasti uppoaa perjantai-illan herkkuna!

Kun seuraavan kerran satut kyläsille, niin kerropa mielipiteesi :)

Miäs kirjoitti...

Nami nami, hyvää oli!

heli kirjoitti...

Niin oli! Näitä tehdään kyllä uudelleenkin joskus! :)

Miäs kirjoitti...

Sitä odotellessa. :o)

heli kirjoitti...

Jep jep :)