Taisi olla taannoin Yhteishyvä-lehdessä, kun esiteltiin tuoteuutuuksia. Rainbow:n Smoky salsa innoitti ideoimaan näiden kuumien kanaleipien reseptin.
Mun pitäisi vaan hankkia uusi "munakello", kun olivat nyt aavistuksen liian kauan uunissa. Idea kyllä toimii, hitsin hyvää... Ja ei vaadi mitään mutkikkaita valmisteluja, sopii siis näin arki-iltaankin :) Ei kun kokeilemaan vaan!
1rs (450g) broilerin filesuikaleita (maustamaton)
hieman öljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 keltaista paprikaa
1tl chilirouhetta
1 kasvisliemikuutio
½prk smoky salsaa
ciabatta-leipä (paistamaton)
150g mietoa cheddaria raastettuna
hieman öljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 keltaista paprikaa
1tl chilirouhetta
1 kasvisliemikuutio
½prk smoky salsaa
ciabatta-leipä (paistamaton)
150g mietoa cheddaria raastettuna
Laita broilerin suikaleet öljyssä kypsymään sillä aikaa, kun pilkot sipulit sekä paprikan. Kypsennä täyte ja mausta.
Halkaise ciabatta-leipä ja levitä täyte puolikkaille. Ripottele päälle cheddar-raaste ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Halkaise ciabatta-leipä ja levitä täyte puolikkaille. Ripottele päälle cheddar-raaste ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.
6 kommenttia:
Tätäpä pitää kokeilla. Pe illalla töiden jälkeen pitäisi saada äkkiä jotain erilaista hyvää ja nopeasti, joten kokeiluun menee, kiitos!
Hei satunnainen vierailija :D
Varmasti uppoaa perjantai-illan herkkuna!
Kun seuraavan kerran satut kyläsille, niin kerropa mielipiteesi :)
Nami nami, hyvää oli!
Niin oli! Näitä tehdään kyllä uudelleenkin joskus! :)
Sitä odotellessa. :o)
Jep jep :)
Lähetä kommentti