perjantai 28. elokuuta 2009

Tonnikala-katkarapupastasalaatti


Perjantai-illan nopea päivällisruoka reilun yhdeksän tunnin työpäivän jälkeen. Ihana viikonloppu! :)

Dijon-sinappi ja viinietikka tekevät kastikkeesta ihanan kirpsakan ja se sopii kyllä tonnikalalle sekä katkaravuille tosi hyvin! Namiiiiiii...




pari kourallista pastaa
vettä+suolaa
100-150g isoja katkarapuja
2tl rouheista dijon-sinappia
2tl viinietikkaa
½tl hunajaa
2-3rkl rypsiöljyä
maldon-suolaa
mustapippuria myllystä
10-15cm purjoa
1prk tonnikalaa
3 tomaattia
salaattia (esim. 1 jääsalaatti, ½ ruukkua rucolaa)


Keitä pasta kypsäksi valmistajan ohjeen mukaan. Heitä keitetyn pastan sekaan jäiset katkaravut ja sekoita muutaman kerran. Huuhdo kylmällä vedellä pastan kanssa. Voit myös sulattaa katkat jääkaapissa, jolloin niitä ei huuhdella.

Tee salaattikulhoon salaatinkastike sekoittamassa kaikki ainekset hyvin sekaisin. Viipaloi purjo ohuiksi renkaiksi ja sekoita kastikkeen joukkoon. Lisää tonnikala (valutettu), pasta ja katkaravut, sekoita hieman. Lisää viimeiseksi kuutioidut tomaatit ja salaatti. Sekoita hyvin ja nauti heti!

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Olipa hyvää salaattia!

heli kirjoitti...

Nam, niin olikiii :)