lauantai 20. helmikuuta 2010

Avokado-tomaattisalaatti


Avokadoa ja tomaattia sinappikastikkeessa tarjoiluna brunssilla hiillostetun lohen ja savupossun kera. Hyvin sopi yhteen, tai puoli kahteen ;)



2 avokadoa
sitruunamehua
2rs (á 250g) kirsikkatomaatteja
muutama kevätsipuli
1-2tl rouheista dijon-sinappia
mustapippuria myllystä
ripaus sormisuolaa
ripaus sokeria
1-2rkl oliiviöljyä
½pss keräsalaattia

Kuori ja pilko avokadot. Sekoita sitruunamehua joukkoon hieman, ettei avokado tummene. Jaa kirsikkatomaatit neljään osaan, silppua kevätsipulin varret ja lisää salaattikulhoon. Lisää joukkoon sinappi ja mausteet sekä oliiviöljy. Anna maustua jääkaapissa tunti pari. Revi salaattii keräsalaattia juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja: