lauantai 20. helmikuuta 2010

Hiillostettua lohta


Brunssille tein pikaisesti pannulla hiillostettua lohta. Lohi on niin törkeän, mutta ihanan rasvainen kala, ettei sen paistamiseen missään nimessä tarvitse käyttää rasvaa, saati uittaa sitä kermassa, vaikka toisaalta... No joo, tämä tapa on nopea ja maistuva tapa valmistaa lohta pannulla.




lohta
ruokasuolaa

Leikkaa lohi mieleisiksi paloiksi. Otin fileen nahattomaksi ja leikkasin suht ohuita annospaloja. Kuumenna paistinpannu ja ripottele pannulle hieman suolaa. Lado kalapaloja pannulle ja palan koon mukaan paahda paristakymmenestä sekunnista pariin minuuttiin. Kun käännät palan, ei sitä tarvitse paahtaa yhtä kauaa, vaan paistoajan voi puolittaa. Pyyhi pannu talouspaperilla aina, kun paahdat uuden satsin.

Ei kommentteja: