maanantai 15. helmikuuta 2010

Sitruunainen jättikatkarapupasta


Pikaruokaa...lohturuokaa...arkiruokaa...

Menisi kyllä fiinimmässäkin kattauksessa takuulla parempiin suihin. Arkisena maanantai-illan lohtuna pikaisesti valmistuen, mahtavaa!



50g putkispagettia tms./ruokailija
vettä+suolaa
5-6 jättikatkarapua/ruokailija
hieman ohueksi suikaloitua purjoa
voita
2rkl sitruunamehua/ruokailija
(sitruunankuorta)
loraus kermaa
mustapippuria myllystä
sormisuolaa


Ota katkaravut sulamaan jääkaappiin puolta vuorokautta ennen ruoanlaittoa tai anna niiden sulaa pastakattilan höyryssä samalla, kun heität pastan kypsäksi.

Suikaloi purjo hyvin ohuksi suikaleeksi. Sulata voi ja lisää purjosuikale. Kääntele voissa ja lisää sitruunamehu, ja halutessasi hieman raastettua kuorta. Loraus kermaa ja mausteet, sitten onkin aika lisätä jättikatkaravut kastikkeeseen. Heti perään vielä pasta ja annos lautaselle!

Ei kommentteja: