torstai 1. huhtikuuta 2010

Pääsiäisherkku


Pääsiäinen ja lomanrippeet jatkoksi läheisten kanssa on enemmän kuin totta. Ja työkavereille herkkua pyhien aattona. Eikä tämä ole aprillipilaa.

Näiden herkkupalojen reseptiä laajensin näistä pikkujoulusiin tekemistäni
vaahtokarkkipaloista. Nyt mukana ripaus mantelia ja pähkinääkin.





200g voita sulatettuna
2dl kaurahiutaleita
100g mantelikeksejä
100g digestive-keksejä
100g kaurakeksejä
n. 300g vaahtokarkkeja
1dl täysmaitoa
2 (á 130g) levyä valkosuklaata
1pss m&m-pähkinäsuklaarakeita


Sulata voi kasarissa tai mikrossa. Hienonna kaurahiutaleet ja keksit silppurissa. Sekoita keksi-kauramuru ja sulatettu voi. Levitä ja painele isoon suorakaiteenmuotoiseen vuokaan tai leivinpaperoidulle pellille.

Pilko vaahtokarkit ja sekoita sekaan maito. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Levitä vaahtokarkkimassa pohjan päälle. Valuta suklaata kauttaaltaan vaahtokarkkimassalle ja ripottele päälle m&m:t.

Anna kovettua yön yli viileässä.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Nam, tällä saa nopeasti sokerihumalan!

heli kirjoitti...

Ei siis tartte pulloon tarttua ;D Hyvää palautetta sain töissäkin, maistui kuulemma parhaalta, mitä ikinä oli maistettu ;)