sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Cheddar-viikunasalaatti


Meillä kävi eilen kauan odotettuja vieraita ja pääruoan sekä jälkiruokakahvien tarjottavat olin päättänyt etukäteen. Ainoastaan alkuruokaa mietin pitkään ja hartaasti. Sikson suosituksesta tein salaatin, mutta millaisen, se muuttui viikon aikana radikaalisti :)

Päätin laittaa salaattiin jotain maistuvaa juustoa ja sitten Arvostele mun illallinen (Britannia)-ohjelmassa (muuten uusinta, koska näytetty Nelosella aiemmin) pubiemäntä tarjosi alkuruoaksi grillattuja viikunoita. Lidlistä löysin punasipulilla ja timjamilla maustettua cheddaria, joten alkuruoka olikin sitten siinä. Ja maistui hyvältä. Lisäksi täytettyä patonkia.

Grillaamisen sijaan paistoin viikunanpuolikkaita hetken kuumalla pannulla voissa. Ehkä hivenen olisi voinut voin sekaan laittaa vaikka ruokosokeria. Nämä eivät olleet makeimpia viikunoita nimittäin.



rucolaa
kirsikkatomaattia
viikuna/ruokailija)
cheddar-juustoa (voimakas tai punasipuli-timjamirelissillä maustettu (Lidl))
balsamico-appelsiinisiirappia
paahdettuja pinjansiemeniä


2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Alkusalaatti oli oikein maistuva, mulle riittävän makeita oli viikunat. Juustokin oli hyvin maukasta!

Heli kirjoitti...

Nam, se juusto oli niin hyvvää :) pitää käydä ostamassa lisää, ellei ole kaikki jo mennyt!