sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Meksikolainen maissisalaatti hunaja-valkosipulikastikkeella


Meksikolaiseen buffet-pöytään maistuva maissisalaatti. Alkuperäinen ohje mexicanfoodrecipes.org, jota hieman muokkasin.





1rs (250g) kirsikkaluumutomaatteja
2pss (á 400g) pakastemaissia
1 punasipuli
2 ruukkua rucolaa
½dl öljyä
2rkl hunajaa
2 limen mehu
1 valkosipulinkynsi
2rkl silputtua korianteria
suolaa
mustapippuria
persiljaa koristeeksi

Kiehauta maissi ja jäähdytä ennen salaatin tekemistä.

Lohko tomaatit, silppua punasipuli, rucola ja korianteri. Sekoita kaikki salaattiainekset hyvin sekaisin ja anna maustua hetki.

VINKKI! Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin kokonaisia maissintähkiä, jotka neuvottiin grillaamaan. Näin salaattiin saa paahteisen maissin makua.

Ei kommentteja: