torstai 1. syyskuuta 2011

Helpot cocktailpalat

Ruissipseistä saa maistuvat alku- tai cocktailpalat helposti ja nopeasti. Ja mikä parasta, sipsit eivät hajoa täytettäessä, mutta ovat kuitenkin sen verran ohkaisia, että ne on myös helppo syödä sormin. Väinämöisen palttoonnapit ovat hieman liian kovia ja isojakin suupalaksi.

Tein täytteen näihin suolalihasta ja yrttituorejuustosta sekoittaen. Täyte kannattaa tehdä vaikka edellispäivänä valmiiksi ja laittaa muoviseen pursotinpussiin odottamaan. Näin täyte ehtii makuuntua rauhassa.

Tosi hyviä pikkusyötäväksi.


Linkosuon ruissipsejä
1pkt naudan suolalihaa
1rs yrttituorejuustoa
n. ½dl kermaa
1tl sipulijauhetta
ripaus Herbamare Spicy Picante-maustetta


Ei kommentteja: