sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kuumat kana-pekonileivät

Sopisi hyvin saunaillan ruoaksi paitsi, ettei ole saunaa. Lauantai-ilta kuitenkin ja ajattelin, että lämpimät leivät maistuisivat.

Tänään oli kyllä jo monenlaista herkkua aamusta alkaen niin, ettei näitä vatsa olisi vaatinutkaan, mutta tuleepahan nukkumatti ainakin takuuvarmasti :)

Omaan makuuni smoky salsaa olisi voinut olla hieman vähemmän, vaikka kokonaisuudessaan oli iso annos broileria pannulla. Jos siis haluat savunmakua vähemmän, käytä vaikka puoli purkkia.


8 isoa täysjyväpaahtoleipää
nokare voita
2pkt (á 300g) broilerin maustamattomia filesuikaleita
5 valkosipulinkynttä
1prk Rainbow smoky salsaa
1pss (175g) juustoraastetta
1pkt (200g) pekonisuikaleita
Paista broilerin filesuikaleita voissa pannulla. Silppua sekaan valkosipulinkynnet. Lopuksi pyöräytä sekaan smoky salsa. Jaa täyte paahtoleiville, päälle juustoraaste ja pekonisuikaleet. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 15-20 minuuttia.

1 kommentti:

Miäs kirjoitti...

Oli hyvvää! Kaljaakin voi juoda, vaikkei olisikaan saunaa tai edes käynyt saunassa. ;)